Tvau pau äventyr

Alla inlägg den 5 augusti 2021

Av M - 5 augusti 2021 09:38

Leif tog det säkra före det osäkra och avbokade båten från Byxelkrok för det skulle fortsätta att blåsa. Han ville inte ha en sjösjuk medpassagerare med sig eller en som stoppar i sig piller och inte är speciellt underhållande resten av dagen. Så nu ska jag behöva vara underhållande också :D
Så ner igen över den lilla söta bron, sätter GPS:n på småvägar mot Västervik och hamnar i Pattaholm. Inte helt oväntat när Leif är med att det ska handla om bröst. Hahaha, jaha det stavas bara med ett T.

Okej men bra blev det iallafall, fika fick vi och fantastiskt vackert och gulligt var där. Kändes som man hamnat mitt i Bullerbyn.

Kommer in på Best Western Hotell i Västervik lite i tre och tjejen i receptionen frågar om vi vill nyttja relaxavdelningen för man behöver boka den pga pandemi restriktionerna. Vi har ledig tid nu klockan tre. Vi tar den! Upp på rummet, ut till spaet, funderar på om det bara är vi som får vara här nu för det är helt tomt men tar som tur är på oss badkläder för 45 min senare dyker två till upp :)

Kollar och läser rätt så mycket om Stegeholms slottsruin som anlades före 1370 och därefter var det en väldig omväxling av tyskar, danskar och svenskar som härskade över borgen. Väldigt rörigt faktiskt :P

Så! Klara för denna dagen och vidare till nästa dag och ställe :)

Ovido - Quiz & Flashcards