Tvau pau äventyr

Alla inlägg den 25 juli 2014

Av M - 25 juli 2014 18:45

Bestämde oss för att bara ge oss av och vika av på de gator som såg mysigast ut. Det gör att man får se massa platser, saker och människor man ej hade sett annars :)
En viktig detalj dock, glöm inte kartan :) för då är det inga problem att hitta hem igen :)
Vi satte oss på ett café i en korsning för att iaktta lite folk. Kanske inte det lugnaste ställe vi kunde välja. När jag ojat och vojat mej "lite" om hur de kör och vridit mej nervöst på stolen och kommenterat om vem som håller på att köra på vem så börjar Leif fundera på om vi verkligen valt rätt plats att rasta på :D
Går vidare och kollar in stranden de byggt längs med en del av Seine. Jättefint men stackars människor och framförallt barn som bor här där det inte finns några möjligheter att bada som vi kan på väldigt nära håll i nästan hela Sverige.
Så, nu vandrar vi vidare :) Kommer förbi Louvren igen. Sätter oss ner och fortsätter iaktta folk. Funderar lite på hur vissa människor har blivit som de blivit och vad de råkat ut för, för att blivit sådana!? Nej nu får det vara färdig filosoferat ;)
Går hemåt, in på G20 affären. Leif får hjärnsläpp eller något :P Han köper rosé :) och på ett café köper vi med oss lite makaroner. Hahaha nej de heter ju Macarons de små kakorna. Tyckte vi behövde smaka några sådana. Hem och sätter oss "på" vår franska balkong och softar lite. Lagom svettiga :) härligt!
Tips från coachen, ja eller fotterapeuten: När man ska gå långt i värmen och lätt får blåsor på fötterna så verkar det lindra betydligt att smörja fötterna med Icepower från Apoteket i Sverige :) Har själv testat i två dagar och idag fick jag min första blåsa och det är ovanligt. Vid denna tiden av oavbrutet vandrande brukar jag ha väldigt många fler och större. Så jag är supernöjd :D
Imorgon är det målgång för cyklisterna i Tour the France och då passar vi på att lämna Paris och ta tåget till Caen och Thomas Blyckert.
Kram från Marianne och Leif <3


   

[Bild]

[Bild]

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards