Tvau pau äventyr

Alla inlägg den 28 juli 2014

Av M - 28 juli 2014 10:55

Här snackar vi om All inclusive :) Pensionat Thomas/Nathalie ;) Continental frukost, champagne, vin och mat hela kvällen och då pratar vi HELA kvällen, rundvisning med guide, Live underhållning på kvällen av Matteo och hans instrument och inte nog med det! Då frågar Nathalie om jag vill ha fot och ansikts massage :) Gissa vad jag svarar!? Alla som känner mej behöver bara gissa EN gång :) Om jag ska klaga på något så är det att Thomas lärt sig köra som en fransman ;) Säkert jättebra om man ska bo här och ta sig fram men med en åksjuk Marianne i bilen är det ingen bra kombination.
Vi var bl.a I Arromanche. Där de allierade landsteg under 2:a världskriget. Ett sådant där ställe där man kan känna smärtan i luften. Det stod ett plakat där sista meningen var "See these children laughing and playing in the sea, today's sun, dries yesterday's tears" .
Jag lägger upp lite bilder där Leif ser lite misstänksam ut inför maten. Thomas visar och Leif tar efter. Mmmmm, riktigt gott ju :)
Vet inte riktigt vad som händer idag. Kunde bli åska och hagel med hagelbollar stora som pingisbollar eller större enligt Thomas så det kanske blir snöbollskastning i eftermiddag :D
Puss och kram på er <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards