Tvau pau äventyr

Alla inlägg den 11 september 2016

Av M - 11 september 2016 06:32

Tror de vi är så blåögda barnen när de tipsar om det ena stora outlettet efter det andra och säger lite fint (det har jag lärt dem) om ni hittar... och har plats så skulle jag behöva... men det är vi ju, blåögda, iallafall en och en halv av oss ;D så vi går på det.
Just detta heter Camarillo premium outlet och ligger utanför LA. Går lätt att smälla 5 timmar där med paus för en snabblunch och då var vi nog inte ens inne i 1/3 av affärerna. Så där går nog att hitta allt man vill ha.

Laundromat! Puh, vilken tur! Inte för att kläderna håller på att ta slut utan för att Leif inte ska ligga av sig för mycket :D

Glad att jag läste andras reseberättelser innan vi åkte och lydde rådet att ta Highway 1 i kortare etapper så man hann stanna och njuta av naturen här. Sväng efter sväng blev bara ett nytt WAOOO!

När vi hållit på att köra några meter, stannat, tittat, kört lite till i några timmar så kommer vi till Hearst Castle som många sagt och skrivit att man bör se. Orkar vi!? Jo vi får väl ta det nu när vi ändå är här och tur var väl det. För vilket ställe och vilken berättelse om denna William Hearst och hans ställe.

Hittar motellet i Santa Cruz. Ett ganska sjabbigt motell men det glömmer vi snabbt när vi hamnar mitt i en Grekfestival med grekmat, ouzo och baklava :D På hemvägen går vi förbi, nääeej det gjorde vi inte. Vi gick in på ett taproom. Där man kunde provsmaka både öl och vin. Man fick ett armband som registrerade hur mycket man drack :O och sedan fick man betala när man gick ut, ja eller han som var registrerad på kortet ;) Det var även registrerat hur mycket Leif druckit för och Eva. Hon vann, vem nu det är ;D

Imorgon kör vi vidare i detta fantastiska landskap mot San Fransisco.
Nattis.

Ovido - Quiz & Flashcards