Tvau pau äventyr

Alla inlägg den 14 september 2016

Av M - 14 september 2016 06:43

Så här ser ni världens mest tränade rumpa. Okej då! Kanske inte världens mest tränade men min mest tränade iallafall. Då kan man undra hur många rumpor jag har!? Vi lägger ner där. Det är backigt i SF :)
Var man än går så är det uppför eller nerför och inte lite heller. Men vi gillar att vara här. Känns lite som i Göteborg :)

Chinatown i SF är helt makalös. Känns som man kommer in i en annan värld, typ Kina :'D
Nej ärligt, det är det största Chinatown utanför Asien enligt en guide vi haft. Allt står på kinesiska och alla pratar kinesiska. Vi försökte få något att äta där en gång men visste inte riktigt vad vi beställt så vi hoppade över det denna gången :) Men visst det är ju alltid spännande. Det bästa är att vi inte tappar bort varandra för vi är ju minst ett huvud längre än de andra och ser lite annorlunda ut :)

Det finns många uteliggare i San Francisco :D

Favorit i repris. Både San Francisco som vi gillar jättemycket och handavtryck i sanden <3. De var borta men skam den som ger sig. Vi gör nya spår efter oss, where ever we are :)

Det känns som det är samma årstid här när du än kommer hit. Lite som en svensk sommar, opålitligt.
SÅ! Nu är vi färdiga med San Francisco! Det har vi sagt om flera platser och kommit på att det är vi tydligen inte. Så man ska aldrig säga aldrig :)
Natti, natti zzzzzz

Ovido - Quiz & Flashcards